Gyakorlati IT vezető tréning

Gyakorlati IT vezető tréningGyakorlati IT vezető tréning - Gyakorlati IT vezető tréning80 óra Gyakorlati IT vezető tréning12 alkalom Gyakorlati IT vezető tréning480 000 Ft.

Használt programok:ITIL, PRINCE, PMP módszertanok, softskillek
Gyakorlati IT vezető tréning - Budapest Indulási időpontok Gyakorlati IT vezető tréning - Budapest Jelentkezés folyamata Gyakorlati IT vezető tréning - Budapest Érdekel, visszahívást kérek!
Gyakorlati IT vezető tréning - Tantermi képzési időpontok
Dátum Képzési napok
Beosztás Alkalom/óraszám Ár Helyszín Jelentkezés
2018.10.06 - 2018.12.09 Szombat, Vasárnap 9:00-16:00 12 alkalom /80 óra 480 000 Ft Páva u. 8.Jelentkezem

Kamatmentes részletfizetési lehetőség!

A Gyakorlati IT vezető tréning árai bruttó árak! Engedélyezett tanfolyamok esetén az ár ÁFA mentes! 1 óra 45 perces tanórának felel meg!

Becsatlakozási lehetőség! Tanfolyamtól függően lehetőséget biztosítunk a közelmúltban indult tanfolyamainkba való becsatlakozásra. Kérjük érdeklődjön telefonos, vagy e-mailes elérhetőségeinken!

Gyakorlati IT vezető tréning - Budapest

Leírás - Gyakorlati IT vezető tréning

Az ITIL, PRINCE, PMP módszertanok szükségesek, de nem elégségesek. A munkánk jó részben az emberi kommunikációra és kapcsolatokra épül, ezért a soft skillek fejlesztését párhuzamosan végezve, egymásra építve lehet hatékonyan fejlődni a vezetői szakmában. És a munkaerő tekintetében is úgy lehet kimagasló értéket képviselni vezetőként, ha célok elérésé és az emberek kezelése is tökéletesen működik.
A piacon található, hasonló képzések jellemzően 1-3 naposak, ahol naponta akár 100-300 ezer forintos díjakkal is számolhatsz. A mi 10 napos tréningsorozatunk kedvezőbb ár-értékű megoldást jelent. Mi hiszünk benne, hogy az elméleti vizsgákra otthon, egyedül is fel tudsz készülni, tapasztalatot viszont csak szakmai modellek működése közben, emberek között, valós szituációk mentén sajátíthatsz el.
Így tudsz felkészülni a valós kihívásokra!
Mi már csak tudjuk, mert mi is ilyen munkatársakat szoktunk felvenni. A képzés elvégzése után megpályázhatod IT vezető pozíciónkat a Pont Systems Zrt.-nél!

Gyakorlati IT vezető tréning - Budapest

Óraszám: 80 óra

Gyakorlati IT vezető tréning - Budapest

Ár: 480 000 Ft


Gyakorlati IT vezető tréning - Budapest

Előfeltétel

 • képesség a folyamatos tanulásra
 • fejlett tárgyalási és érdekérvényesítő képesség
 • a transzparencia elvének elfogadása és betartása
 • gyors és objektív döntéshozatal
 • az üzleti logikai rendszerek közötti gyors átlátás és igények szintetizálása
 • üzleti érték alapú priorizálás


Gyakorlati IT vezető tréning - Budapest

Kiknek ajánljuk

Akik magas szinten szeretnének Product Owner, Projekt Manager, Üzleti elemző, Szervező, Projekt munkatárs, Termék manager, IT Üzletfejlesztő munkakörökben dolgozni.


Gyakorlati IT vezető tréning - Budapest

Cél

Az ITIL, PRINCE, PMP módszertanok szükségesek, de nem elégségesek. A munkánk jó részben az emberi kommunikációra és kapcsolatokra épül, ezért a soft skillek fejlesztését párhuzamosan végezve, egymásra építve lehet hatékonyan fejlődni a vezetői szakmában. És a munkaerő tekintetében is úgy lehet kimagasló értéket képviselni vezetőként, ha célok elérésé és az emberek kezelése is tökéletesen működik. A piacon található, hasonló képzések jellemzően 1-3 naposak, ahol naponta akár 100-300 ezer forintos díjakkal is számolhatsz. A mi 10 napos tréningsorozatunk kedvezőbb ár-értékű megoldást jelent. Mi hiszünk benne, hogy az elméleti vizsgákra otthon, egyedül is fel tudsz készülni, tapasztalatot viszont csak szakmai modellek működése közben, emberek között, valós szituációk mentén sajátíthatsz el.


Gyakorlati IT vezető tréning - Budapest

Gyakorlati IT vezető tréning - Tematika


 

Kik vagyunk?

 • 4 fő tevékenységi terület – szoftverfejlesztés, tesztelés, alkalmazásüzemeltetés, infrastruktúra építés
 • 6 ország – Magyarország, Németország, Románia, Szerbia, Vietnam, Laosz
 • 100+ kolléga – ~85 százalékuk IT területen dolgozik
 • 1,8 mrd Ft árbevétel – 2017-ben
 

Mi az amit tőlünk megkapsz?                

Tudást. A projektvezetési módszertanok eszencicáját (ITIL, PRINCE, PMP alapok mellett agilis SCRUM), megbeszéljük az elméletet, mik a jellegezetességek, előnyök és hátrányok. De az elmélet miatt senki nem lesz vezető! Az információ nem tudás!

Csak a GYAKORLATI tudás, aminek felhasználásával és elmélyítésével IT projekteket vezethetsz. Ezt hozzuk hozzád közelebb, a gyakorlatban felmerülő problémákon keresztül mélyítjük a tudásod a vezetésére. Arra kapacitálunk, hogy szakmai technikák, technológiák ismerete mellett, a soft skillekben, az emberek kezelésében is fejleszd a képességeid. A munkád értéke ezen egyensúly megtartásával válik kimagaslóvá a cégek számára.
 

 

Célcsoportunk:

Akik magas szinten szeretnének Product Owner, Projekt Manager, Üzleti elemző, Szervező, Projekt munkatárs, Termék manager, IT Üzletfejlesztő munkakörökben dolgozni.
 

Jelentkezési feltételek:

 
 • képesség a folyamatos tanulásra
 • a transzparencia elvének elfogadása és betartása
 • gyors és objektív döntéshozatal
 • az üzleti logikai rendszerek közötti gyors átlátás és igények szintetizálása
 • üzleti érték alapú priorizálás
 

Jelentkezés folyamata:

 • Szakmai önéletrajz
 • Telefonos interjú
 • Előleg befizetése (10%)
 

Csoportlétszám:

 • 6-10 fő

Trénerek

 

dr. Lakatos Dávid (Projektvezető, Üzletfejlesztési vezető, Jogtanácsos)
 
Igaz, hogy jogi végzettséggel rendelkezem, de az informatikai és szolgáltató iparban dolgozom. Jogtanácsosi, közbeszerzési tanácsadói, szerződéstechnikai tanulmányaim és tapasztalataim a problémás IT projektek kezelésében sikerrel kamatoztatom. Ez a specializációm.
IT és vezetői tudásom a gyakorlatban szereztem, ezért könnyebben is tudom gyakorlati módszerekkel átadni a tudásom!
 
 
 Somogyvári Gábor
 
A főiskolát követően SAP tanácsadóként kezdtem el a pályámat. Ezáltal több hazai és nemzetközi bevezetésben volt részem. Az első projektvezetői feladatomat 5 éve kaptam, és azt követően több tucat bevezetési és egyedi szoftverfejlesztési megoldási projektet zártam sikeresen. Jelenleg ágazat vezetőként egy komplett bevezetési csapatot irányítok.

"Sikeresnek akkor nevezhetünk egy projektet, ha az Ügyfél is sikerként ismeri el; még ha erre mi magunknak kell felhívnunk néha a figyelmét :)..."

 Osgyán Balázs
 
Az ELTÉn alkalmazott matematikát tanultam, miközben dolgoztam és tanítottam. Az IT szakmát tesztelőként kezdtem, az elmúlt 10 évben energetikai, pénzintézeti és gyógyszeripari informatikai projekteken dolgoztam, azóta hívták már a munkakörömet sokféleképpen (SM, BA, PO, PM, BDM, …).
A munkában és a fejlődésben hiszek, abban, hogy a folyamatos tanulás, határozza meg, hogy mekkora dolgokat vagyunk képesek véghez vinni.
 
Ha holnap nem vagy jobb, mint tegnap - megint elvesztettél egy napot!


 

Tréning napok

 
8 óra Bevezető, Vezetői szerepkörök, PM módszertanok Somogyvári Gábor, Osgyán Balázs
8 óra Önismereti tréning Osgyán Balázs
8 óra PM támogatói rendszerek Somogyvári Gábor, Osgyán Balázs
4 óra IT projekt Értékesítés Osgyán Balázs
8 óra Jogi sakktábla - Mire és hogyan szerződünk? Lakatos Dávid
4 óra Igényfelmérés Osgyán Balázs
8 óra Projekt kontrolling Somogyvári Gábor, Osgyán Balázs
4 óra Tárgyalástechnikák Kovács József (Josee)
8 óra Kommunikáció - Konfliktus kezelés Kovács József (Josee)
4 óra Szituációs Projektvezetési gyakorlatok Osgyán Balázs
8 óra Motiváció - Vezetői technikák Osgyán Balázs
8 óra Projekt zárás - Összefoglaló Osgyán Balázs
 
 

Tréning napok leírása

 
Bevezető, Vezetői szerepkörök, Szoftverfejlesztési módszertanok
Hossz: 1 nap
előadó: Osgyán Balázs
Bevezető a tréning céljáról a módszertanról, IT Vezetői szerepek különböző cégformákban, Kikkel dolgozunk együtt? Szerepek szerepkörök felelősségi körök tisztázása, szoftverfejlesztési módszertanok összehasonlítása - ITIL, PRINCE, PMP alapok és gyakorlatuk. Az IT projektek felépítése.
 
Önismereti tréning       
Hossz: 1 nap
előadó: Osgyán Balázs
Az önismeret ebben a szakmában igen nagy jelentőséggel bír. Ha jó önreflexióval bírunk (vagyis amikor képesek vagyunk semleges félként kívülről vizsgálni saját magunkat és reakcióinkat), tudatosabban reagálunk a kívülről érkező ingerekre. Ezáltal máshogy viselkedünk konfliktusokban, máshogy ítélünk meg embereket, reagálunk olyan helyzetekre, amelyekben érintettek vagyunk érzelmileg.
 
PM támogatói rendszerek          (Labor)
Hossz: 1 nap
előadó: Osgyán Balázs
Egy gépezős Gyakorlati nap a leggyakrabban használt PM rendszerekről, funkcionális összehasonlítás (Trello, Redmine, JIRA, MS projekt, Nostrumo, …), mik az előnyök hátrányok és leggyakrabban használt funkciók. A cél az, hogy mindegy milyen rendszer elé ültetnek le az adott projekt kapcsán, te kiigazodj a saját fegyvertáradban.
 
IT projekt Értékesítés
Hossz: 0,5 nap
előadó: Osgyán Balázs
Milyen lépéseken keresztül juthatunk el a szerződéskötésig?
Az értékesítésen belül a szolgáltatások értékesítését, azon belül is IT projekt értékesítését tartják a legösszetettebb feladatnak. A tréning során részletezzük a kategóriákát, értékesítési modelleket és technikákat - hangsúlyt fektetve arra, hogyan működjünk együtt az üzletfejlesztéssel, illetve milyen feladatai vannak egy IT vezetőnek az értékesítés támogatása kapcsán.
 
Jogi sakktábla - Mire és hogyan szerződünk?    (Labor)
Hossz: 1 nap
előadó: Lakatos Dávid
Egyedi szoftwer fejlesztésre, IT termékre, egyéb szolgáltatásra kötünk szerződést, esetleg keretszerződésből hívunk le fejlesztői napokat T&M megbízások keretében? A garanciális hibák javítása support szerződésünk vagy fejlesztési terhére kell elvégeznünk? Egyáltalán ránk tartozik a kérdés, ha más fejlesztővel együtt kell a feladaton dolgoznunk? Forráskódot adunk, nem adunk? Mik az előnyei, érdemes ragaszkodni hozzá? Enyém a szoftver, megrendelőé a szoftver? Mit csnálhat vele egyáltalán?
Ismerős kérdések? Sok ilyen problémát kell kezelnünk, és magam is sokszor falnak mentem velük.
 
Gyakorlati példákon keresztül térünk ki a szerződési elemek jelentéseire és következményeire - a száraz jogi tanulmányokat felejtsd el, itt 100% üzleti és stratégiai gondolkodás vár rád úgy, hogy utána már nem lesz annyira ismeretlen a jog sem és főleg nem lesz olyan ijesztő, ha a megrendelő jogásszal érkezik a meetingre! 
 
Igényfelmérés az Ügyfélnél       Osgyán Balázs
Hossz: 1 nap
 
Kérdezz, kérdezz, gondolj, kérdezz, írj, kérdezz, mutass prototípust, kérdezz, validálj, kérdezz, kérdezz, kérdezz… Az egyész projekted alapját, határait fekteted le, az igényfelmérés közben. Amit itt rontasz, azt legalább háromszorosan veszíted el energiában a projekted során.
Az elmúlt 10 évben az angolszász régiókban erősen felemelkedett a Business Analyst-i munkakör, a 600 oldalas BABOK összefoglalók és vizsgaanyagok is készültek a régebbi PMI-os mintákra. Ezen a tréningen gyakorlati példákon keresztül nézzük végig a buktatókat és azt, hogy milyen erős stratégiai vonatkozása van, ha egy vezető BA-ként is megálja a helyét.
 
Projekt kontrolling         Somogyvári Gábor
Hossz: 0,5 nap
Mi alapján mondhatjuk, hogy jól halad a projekt? Hogy lehet, hogy 30%-ot csúszott a projekt, ha egy hónapja még rendben volt minden? Részletesen kitérünk rá, hogy hogyan szoktuk átverni magunkat és gyakran az ügyfelet is a projekt előrehaladásban, illetve végig veszünk módszereket, amik segítenek nekünk abban, hogy kivédjük a csúszásokat.
 
Tárgyalástechnikák        Kovács József (Josee)
Hossz:0,5 nap
 
Egész életünk során folyamatosan érdek-érvényesítünk ki ügyesebben – ki kevésbé sikeresen. Az átlagember számára veleszületett adottságnak, tehetségnek tűnhet a képesség, hogy általában jól jövünk ki a helyzetekből, vagy hogy többségében sikerül jól zárni tárgyalásokat.
Számunkra modellek léteznek, hogy teljeskörű képet kaphassunk az egyes szituációkról és lehetőségekről. Módszerek, amik segítségével érvényesíthetünk pozitív, vagy épp elkerülhetünk negatív kimeneteleket, illetve gyakorlatok, melyekkel addig mélyíthetjük a tudásunkat, hogy reflex szinten is beépüljön a használat.
 
Kommunikáció - Konfliktus kezelés       Kovács József (Josee)
Hossz: 1 nap
 
Legyen szó a belső munka megszervezéséről, vagy az ügyfélkapcsolatokról, a vezetők létfontosságú eszköze a konfliktuskezelés. Ebben a szakaszban részletesen kitérünk arra, hogyan mondjuk nemet, hogyan , illetve elemezzük mit tehetünk, ha harmadik félként szeretnénk feloldani egy konfliktus, illetve milyen eszközeink vannak dinamikai szinten egy csoport esetén.
 
Szituációs Projektvezetési gyakorlatok                 Osgyán Balázs
Hossz: 0,5 nap
 
A Soft skillek használatát gyakoroljuk üzleti helyzetekben. Itt az erő számít és a technika, folyamatos szituációs helyzetekben gyakorlunk, kifulladásig… Nem fogjuk kímélni egymást, ezt megígérhetem! :)
 
Motiváció - Vezetői technikák                  Osgyán Balázs
Hossz: 1 nap
 
Az emberek motiválni az egyik legnehezebb vezetői feladat, ráadásul az életfelfogás generációról generációra, egyre nagyobbat változik, nekünk is rugalmasan és változatosan kell hozzáállni az emberek vezetéséhez. Végig vesszük, milyen alapértékekre van szükség manapság egy vezetőnek, hogyan érhetjük el, hogy az emberek kövessenek minket.
 
Projekt zárás - Összefoglaló       Osgyán Balázs
Hossz: 1 nap
 
A projekt zárás analógiájára zárjuk a tréninget - összefoglaljuk, mit jelent a sikeres zárás, az ügyfél elégedettség és a sikerességi tényezők, a különböző munkakörök szemszögéből. Mi alapján értékeljük a mások és a saját munkánkat. Megnézzük a további fejlődési lehetőségeket, illetve egy gyakorlati, összegző játékkal búcsúzunk a tréningtől.


Gyakorlati IT vezető tréning - Budapest

Vizsga

A hallgatók a tanfolyam utolsó alkalmával számot adnak megszerzett tudásukról, helyi vizsga keretében, melyről Tanúsítványt állítunk ki.


Gyakorlati IT vezető tréning - InfoBlog

Gyakorlati IT vezető tréning mellett a következő tanfolyamok is érdekelhetnek:

Google AdWords tanfolyam

Oktatásszervező képzés

Tréner képzés

Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés

Outdoor csapatépítő tréner képzés

Outdoor csapatépítő tréner képzés