Számítástechnika , informatika tanfolyamok - 1094 Budapest, Tompa u. 17/b. - Ferenc körút - Corvin-negyed Metró megálló - nál
Telefon/Fax: 06 1 796 26 55 | Mobil: 06 30 619 80 15, 06 30 491 22 92 | E-mail: oktatas@webler.hu | Nyitva tartás: H-Cs: 9-20-ig, Péntek: 9-17-ig, Szombat: 9-16-ig

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok pótolni, ha nem tudok minden tanfolyami órán részt venni?

Általában több párhuzamosan futó csoportunk van. Első körben megpróbálunk egy másik párhuzamosan futó csoportban pótlási lehetőséget biztosítani. Amennyiben nem találunk megfelelő időpontot (ez általában nem jellemző), akkor magánóra keretén belül tudunk lehetőséget biztosítani a pótlásra, amely külön óradíj ellenében vehető igénybe. Az adott magánóra díja tanfolyamtól függ, ezt személyesen tudod egyeztetni majd tanulmányi irodánkban.

Ha egyik időpont sem megfelelő, akkor tudok magánórában tanulni?

Igen. Általában napközbeni (13-17 óra között) időpontokban tudunk magántanulókat fogadni, de előre egyeztetés alapján ettől eltérő időpontban is lehetőség van magánórára. Az aktuális magánóra díja minden esetben a tanfolyam témájától és az időpont beosztástól függ. Bővebb felvilágosítást szívesen nyújtunk konkrét elképzelés esetén telefonon vagy e-mailben.

Hogyan működik a részletfizetés?

A tanfolyami részletek kamatmentesek! Minden 60 000 Ft-nál drágább tanfolyami részvétel esetén tudunk részletfizetést biztosítani. 150 000 Ft-ot meg NEM haladó képzések esetén 2 részletben tudod fizetni a képzést. 150 000 Ft-ot meghaladó képzési díj esetén max. 4 részletben fizethető a tandíj. OKJ-s tanfolyamainknál havi kamatmentes részletfizetést tudunk biztosítani. A tanfolyam kezdetekor minden esetben fizetendő a tandíj első részlete. Jelentkezéskor vagy beiratkozáskor kérünk 10 000 Ft regisztrációs díjat, amely beleszámít az első tandíjrészletbe, de nem helyettesíti azt.

Mit jelent az "államilag elismert tanúsítvány"?

Az általunk tartott tanfolyamok nagyrésze a Felnőttképzési Hatóság által nyilvántartott képzés, amely azt jelenti, hogy a képzés végén sikeres vizsgát teljesítő hallgatóink egy olyan sorszámozott Tanúsítványt kapnak, amely le van jelentve a Felnőttképzési Hatóságnak és nyilván van tartva. Ezt bele tudod írni az önéletrajzodba, mint végzettséget. Ezek a képzések NEM OKJ-s képzések, mert annál rövidebbek és csak bizonyos kompetenciákra specializálódnak.

Mi a teendőm, ha a cégem finanszírozza a tanfolyamot?

A képzési díj befizetésekor jelezd, hogy nem magánszemélyként szeretnéd kiegyenlíteni a tandíjat. Kollégáink kérésednek megfelelően küldenek a cégednek díjbekérőt vagy átutalásos számlát, illetve lehetőséged van a tandíj befizetésére személyesen is ügyfélszolgálati irodánkban, ahol szintén tudsz céges számlát kérni. FONTOS!!! Ha saját bankkártyáddal fizetsz online vagy akár személyesen, akkor NEM tudunk céged részére az adott befizetésről céges számlát kiállítani, csak neked, mint befizetőnek, hiszen a saját privát bankkártyádról fizettél.

Hoznom kell magammal saját laptopot?

NEM! Minden tantermünk számítógépekkel felszerelt. Jobban szeretjük, ha a mi számítógépeinken dolgozol, mert nálunk minden számítógép fel van készítve a tanfolyamon használt folyamatokra. Ha nagyon ragaszkodsz a saját gépedhez, akkor mindenképp jelezd előre és tájékoztatunk, hogy mivel készülj, de ha lehet, akkor légyszi NE! :)