Haladó Projekt Manager képzés

Haladó Projekt Manager képzés

Haladó Projekt Manager képzés48 óra Haladó Projekt Manager képzés12 alkalom Haladó Projekt Manager képzés 360 000 Ft.
Haladó Projekt Manager képzés1094 Budapest, Páva u. 8.
Használt programok: projektvezetés, proejkt szervezés, kockázat kezelés, Agilis Scale módszertanok, SAFe, LeSS, DAD, jog
Nézd meg a képzéshez tartozó videót!
Haladó Projekt Manager képzés - Budapest Indulási időpontok Haladó Projekt Manager képzés - Budapest Érdekel! Hívjatok fel!
Haladó Projekt Manager képzés - Tantermi képzési időpontok
Jelenleg minden képzésünk valósidejű távoktatásban kerül megtartásra online rendszerünkön keresztül!
Szeptembertől várunk újra tantermeinkben!
Dátum Képzési napok
Beosztás Alkalom/óraszám Ár Helyszín Jelentkezés

A Haladó Projekt Manager képzés árai bruttó árak! Engedélyezett tanfolyamok esetén az ár ÁFA mentes! 1 óra 45 perces tanórának felel meg!
Kamatmentes részletfizetést biztosítunk minden 60 000 Ft feletti képzésünknél. További információk az információk menüpont alatt találhatók a részletfizetési lehetőségekről.

Becsatlakozási lehetőség! Tanfolyamtól függően lehetőséget biztosítunk a közelmúltban indult tanfolyamainkba való becsatlakozásra. Kérjük érdeklődjön telefonos, vagy e-mailes elérhetőségeinken!

Haladó Projekt Manager képzés - BudapestLeírás - Haladó Projekt Manager képzés

Ez egy Haladó Projektvezető Képzés, a projektvezetés teljességéhez!

Minél több lépésen vagy túl vezetőként, annál világosabb mennyi irányba van szükség a fejlődésre!

Ahhoz, hogy kiemelkedő minőség és gyakorlati tudás, mellett a piacon költséghatékony árképzést tudjunk Neked nyújtani, egy tréning sorozatot hoztunk létre.

Összegyűjtöttük számodra azokat a tudás köröket, amivel az átlag projektvezetők közül kitűnhetsz. Nagyon fontosnak tartjuk, a szakmádban legyen lehetőséged a fejlődésre, ezzel léphetsz tovább a karrieredben, de létszükséglet is, hogy a változó kihívásokkal szembenézhess!

Haladó Projekt Manager képzés - BudapestKiknek ajánljuk?

Akik magas szinten szeretnének Product Owner, Projekt Manager munkakörökben dolgozni.

Haladó Projekt Manager képzés - BudapestHaladó Projekt Manager képzés előfeltétele

 • projektvezetői tapasztalat
 • képesség a folyamatos tanulásra
 • a transzparencia elvének elfogadása és betartása
 • gyors és objektív döntéshozatal
 • az üzleti logikai rendszerek közötti gyors átlátás és igények szintetizálása
 • üzleti érték alapú priorizálás

Haladó Projekt Manager képzés - BudapestHaladó Projekt Manager képzés célja

A Cél az összetettebb projektvezetői problémák sikeres kezelése!

Haladó Projekt Manager képzés - BudapestVizsga és képesítés

A hallgatók a tanfolyam utolsó alkalmával számot adnak megszerzett tudásukról, helyi vizsga keretében, melyről Látogatási oklevelet állítunk ki.

Haladó Projekt Manager képzés - BudapestHaladó Projekt Manager képzés tematikája

Ez egy Haladó Projektvezető Képzés, a projektvezetés teljességéhez!

Minél több lépésen vagy túl vezetőként, annál világosabb mennyi irányba van szükség a fejlődésre!

Ahhoz, hogy kiemelkedő minőség és gyakorlati tudás, mellett a piacon költséghatékony árképzést tudjunk Neked nyújtani, egy tréning sorozatot hoztunk létre.

Összegyűjtöttük számodra azokat a tudás köröket, amivel az átlag projektvezetők közül kitűnhetsz. Nagyon fontosnak tartjuk, a szakmádban legyen lehetőséged a fejlődésre, ezzel léphetsz tovább a karrieredben, de létszükséglet is, hogy a változó kihívásokkal szembenézhess!
 
A jelentkezésed során azért van interjú, hogy a saját képességeidhez hasonló emberekkel legyél egy csoportban, fontosnak tartjuk, hogy jó közegben képezd magad és a hozzád hasonló célokkal rendelkező emberekkel alakíts ki kapcsolatot.

A képzéshez hozzátartozik 2 alkalom projektvezetői coaching a befejezését követően. Illetve segítünk a karrier célod elérésében, persze csak abban az esetben, ha ezzel bármilyen problémád lenne... :)

 

Mi így képezzük a kollégáinkat!

 
Kik vagyunk?
 • 4 fő tevékenységi terület – szoftverfejlesztés, tesztelés, alkalmazásüzemeltetés, infrastruktúra építés
 • 6 ország – Magyarország, Németország, Románia, Szerbia, Vietnam, Laosz
 • 100+ kolléga – ~85 százalékuk IT területen dolgozik
 • 1,8 mrd Ft árbevétel – 2017-ben
 Jelentkezési feltételek:
 
 • képesség a folyamatos tanulásra
 • a transzparencia elvének elfogadása és betartása
 • gyors és objektív döntéshozatal
 • az üzleti logikai rendszerek közötti gyors átlátás és igények szintetizálása
 • üzleti érték alapú priorizálás
 
Jelentkezés folyamata:
 • Szakmai önéletrajz
 • Telefonos beszélgetés
 • Előleg befizetése (10%)
 
Csoportlétszám:
 • 6-10 fő
Trénerek
 

dr. Lakatos Dávid 
 
Jogi végzettséggel rendelkezem, de az informatikai és szolgáltató iparban dolgozom. Jogtanácsosi, közbeszerzési tanácsadói, szerződéstechnikai tanulmányaim és tapasztalataim a problémás IT projektek kezelésében sikerrel kamatoztatom. A problémás ügyekre specializálódtam.

IT és vezetői (üzletfejlesztési és projektvezetési) tudásom a gyakorlatban szereztem, ezért legkönnyebben gyakorlati módszerekkel tudom átadni!
 
 
 Somogyvári Gábor
 
A főiskolát követően SAP tanácsadóként kezdtem el a pályámat. Ezáltal több hazai és nemzetközi bevezetésben volt részem. Az első projektvezetői feladatomat 5 éve kaptam, és azt követően több tucat bevezetési és egyedi szoftverfejlesztési megoldási projektet zártam sikeresen. Jelenleg ágazat vezetőként egy komplett bevezetési csapatot irányítok.

"Sikeresnek akkor nevezhetünk egy projektet, ha az Ügyfél is sikerként ismeri el; még ha erre mi magunknak kell felhívnunk néha a figyelmét :)..."
 Osgyán Balázs
 
Az ELTÉ-n alkalmazott matematikát tanultam, miközben dolgoztam és tanítottam. Az IT szakmát tesztelőként kezdtem, az elmúlt 10 évben energetikai, pénzintézeti és gyógyszeripari projekteken dolgoztam. A munkakörömet hívták már sokféleképpen (SM, BA, PO, PM, BDM, …).
A munkában és a fejlődésben hiszek, abban, hogy a folyamatos tanulás határozza meg, hogy mekkora dolgokat vagyunk képesek véghez vinni.
 
Ha holnap nem vagy jobb, mint tegnap - megint elvesztettél egy napot!

 
 
 
Projekt portfolió, projekt szervezés Haladó PM képzés keretében részletezzük az egyes közép és nagy vállalatok projektszervezeti munkáját, milyen hatókörrel és felelősséggel rendelkezik a PMO, Projekt igazgató, Ágazatvezető stb. Részletezzük hogyan alakulnak ezek a kérdések a fejlesztői cégek oldalán, milyen eszközökkel és modellekkel lehet kockázatokat kezelni, profitot optimalizálni Somogyvári Gábor, Osgyán Balázs 1 nap / 2*0,5 nap
Projekt értékesítés és beszerzés Nem véletlenül tartják az IT szolgáltatás-, IT projekt értékesítést az egyik legnehezebb sales munkának, ezen a tréning napon részletesen végig vesszük az eladási stratégiák módszerek oldaláról és a beszerzési oldaláról is, hogyan jön létre a szerződés. Cél, hogy lássuk mindkét fél technikáit, pontosítsuk a helyzet értékelésünket és a cselekvést. Osgyán Balázs 1 nap / 2*0,5 nap
Jogi körkép - Projekt zárás lehetőségei Ha egy kártyajáték lenne a projektvezetés, akkor úgy képzelhetnénk el, hogy a projekt során gyűjtjük a lapokat, néha eldobunk párat, néha a másiktól vesszük el viszont, ha vége a játéknak csak ezen lapok kijátszása határozza meg, hogy mennyit nyertünk vagy vesztettünk. A cél, hogy tisztázzuk, jogi oldalon az adott lapok mennyit érnek és hogyan lehet őket használni. Ha véletlenünk nem win-win szituációban zárul a projekt, tudnunk kell felmérni a felek erejét. Gyakorlati példákon nézzük végig mit érdemes bíróság elé vinni és mik az általános bírói gyakorlatok. Lakatos Dávid 1 nap / 2*0,5 nap
Termék management Fejlesztői oldalon részletezzük, milyen határterületeket kell ismerünk, ha a szoftverünk esetében szükség van termékesítésre, termék fejlesztésre, életciklus kezelésre, illetve beszerzési oldalon, milyen előnyöket és kötöttségeket jelent, ha dobozosan, vagy SAAS, mint szolgáltatási termékként veszünk igénybe egy szoftvert. Somogyvári Gábor, Osgyán Balázs 1 nap / 2*0,5 nap
Csapat és Hatékonyság Sajnos a hatékonyság növelés és a csapat vezetése kapcsán sok "megérzés" tévesnek bizonyul. Meredith Belbin munkássága rendkívüli inspiráló, mivel több éves pszichológiai kutatási eredményekkel törte le a régi konvenciókat és helyezte új alapokra a csapat-hatékonyság kérdését. A képzésen gyakorlati példákban és feladatokban részletezzük a csapatfelépítési és hierarchiai problémákat. Osgyán Balázs 1 nap / 2*0,5 nap
1000 nap feletti fejlesztések Nagy Cégek, nagy projektek... Lehet-e egyáltalán tervezni, ha több évig tart a fejlesztés, vagy ha 3-nál több fejlesztői csapat rajta? Mik a problémák, amik a mérettel jönnek elő? hogyan lehet ezeket kivédeni, vagy legalább számolni velük? A SAFe, LeSS, DAD metodikában megszokott fogalmakkal fejtjük ki a magasabb léptékkel járó vezetői problémák kezelését. Somogyvári Gábor, Osgyán Balázs 1 nap / 2*0,5 nap
 
 

Mi így képezzük a kollégáinkat!

 
 
A PONT Systems ezen a tréningen képezi a projektvezetőit.

Amennyiben érdekel, hogy vezetővé képezd át magad,
 • 10% kedvezményt adunk, ha két tréningre jelentkezel, illetve 
 • 15% kedvezményt adunk, ha mindhárom tréningre jelentkezel
 
Projektvezető képzés
Projektvezető Soft Skills
Haladó Projektvezető képzés
Haladó Projekt Manager képzés - InfoBlog

Haladó Projekt Manager képzés mellett a következő tanfolyamok is érdekelhetnek:

Projekt Manager képzés

Manager Soft Skills tanfolyam

Haladó Projekt Manager képzés

Google Ads (Adwords) tanfolyam

Oktatásszervező képzés

Tréner képzés

Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés

Outdoor csapatépítő tréner képzés

Outdoor csapatépítő tréner képzés