Indoor szervezetfejlesztő tréner képzésIndoor szervezetfejlesztő tréner képzés - Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés30 óra Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés8 alkalom Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés94 000 Ft.

Használt programok:Indoor tréner módszertan
Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés - Budapest Indulási időpontok Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés - Budapest Jelentkezés folyamata Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés - Budapest Érdekel, visszahívást kérek!
Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés - Tantermi képzési időpontok
Dátum Képzési napok
Beosztás Alkalom/óraszám Ár Helyszín Jelentkezés

A Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés árai bruttó árak! Engedélyezett tanfolyamok esetén az ár ÁFA mentes! 1 óra 45 perces tanórának felel meg!

Becsatlakozási lehetőség! Tanfolyamtól függően lehetőséget biztosítunk a közelmúltban indult tanfolyamainkba való becsatlakozásra. Kérjük érdeklődjön telefonos, vagy e-mailes elérhetőségeinken!

Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés - Budapest

Leírás - Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés

Indoor szervezetfejlesztő trénerként tantermi és belső fejlesztési programokkal előállnod, amelyek nem csak hatékonyak, de élvezetesek is a résztvevők számára. Ez nem könnyű feladat, de szerencsére van jó pár bejáratott ötletünk, amely segíteni fog neked. Kész módszerek és feladatok állnak majd rendelkezésedre.

Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés - Budapest

Óraszám: 30 óra

Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés - Budapest

Ár: 94 000 Ft


Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés - Budapest

Előfeltétel

A tréner képzés feltétele a kiváló kommunikációs készség.


Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés - Budapest

Kiknek ajánljuk

Tréner képzésünket azoknak ajánljuk, akik érdeklődnek egy izgalmas és sokoldalú hivatás iránt, a tréneri és oktatásszervezői szakma iránt és ebben képzelik el a jövőjüket.


Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés - Budapest

Cél

Tréner képzésünk programjának célja, hogy a résztvevő a tréner képzés tapasztalataira alapozva képes legyen önállóan kreatív tréningek, csapatépítő és szervezetfejlesztő tréning programok összeállítására. Képes lesz a tréningek levezetésére, a munkavállalók tesztelésére és stratégiák, oktatási koncepciók megtervezésére. A tréner képzést elvégzett hallgatók képesek lesznek felhasználni az itt kapott tudást a cégek és egyének egyedi fejlesztésére, ezzel erősítve a cégek versenyhelyzetét.


Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés - Budapest

Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés - Tematika

A résztvevők a tréner képzés folyamat során megismerkednek: 

 
 ·       a különböző indoor  gyakorlatok széles palettájával
·        az indoor tréningek módszertanával
·        a tapasztalati tanulás elméletével, modelljeivel
·        az indoor tréningcsoportok működésével
·        a termes tréningek megtervezésének sajátosságaival ( biztonsági előkészítés, logisztika, segítők szerepe, checklist készítése stb.)
·        az indoor tréningek sajátosságaival
·        az indoor szervezetfejlesztő tréner szerepével
·        a saját élményű tréningek és személyiség fejlesztő képzések a következő speciális témakörökkel foglalkoznak:  személyiség térkép,  emberismeret, önismeret és társismeret kombinációja, csapatépítés, csoport fejlesztés, kommunikáció, csoportos döntéshozatal, konfliktuskezelés, együttműködés, vezetés, problémamegoldás, egyéni tanulás, rugalmasság, időgazdálkodás, stressz kezelés, érzelmi intelligencia, alkalmazkodási intelligencia


Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés - Budapest

Vizsga

A hallgatók a tanfolyam utolsó alkalmával számot adnak megszerzett tudásukról, helyi vizsga keretében, melyről Látogatási oklevelet állítunk ki.


Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés - InfoBlog

Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés mellett a következő tanfolyamok is érdekelhetnek:

Google AdWords tanfolyam

Gyakorlati IT vezető tréning

Oktatásszervező képzés

Tréner képzés

Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés

Outdoor csapatépítő tréner képzés

Outdoor csapatépítő tréner képzés