Manager Soft Skills tanfolyam

Manager Soft Skills tanfolyam

Manager Soft Skills tanfolyam56 óra Manager Soft Skills tanfolyam14 alkalom Manager Soft Skills tanfolyam 350 000 Ft.
Manager Soft Skills tanfolyam1094 Budapest, Páva u. 8.
Használt programok: kommunikáció, önismeret, tárgyalás technika, döntéshozási modellek, stresszkezelés
Nézd meg a képzéshez tartozó videót!
Manager Soft Skills tanfolyam - Budapest Indulási időpontok Manager Soft Skills tanfolyam - Budapest Érdekel! Hívjatok fel!
Manager Soft Skills tanfolyam - Tantermi képzési időpontok
Jelenleg minden képzésünk valósidejű távoktatásban kerül megtartásra online rendszerünkön keresztül!
Szeptembertől várunk újra tantermeinkben!
Dátum Képzési napok
Beosztás Alkalom/óraszám Ár Helyszín Jelentkezés

A Manager Soft Skills tanfolyam árai bruttó árak! Engedélyezett tanfolyamok esetén az ár ÁFA mentes! 1 óra 45 perces tanórának felel meg!
Kamatmentes részletfizetést biztosítunk minden 60 000 Ft feletti képzésünknél. További információk az információk menüpont alatt találhatók a részletfizetési lehetőségekről.

Becsatlakozási lehetőség! Tanfolyamtól függően lehetőséget biztosítunk a közelmúltban indult tanfolyamainkba való becsatlakozásra. Kérjük érdeklődjön telefonos, vagy e-mailes elérhetőségeinken!

Manager Soft Skills tanfolyam - BudapestLeírás - Manager Soft Skills tanfolyam

Ez egy Vezető Képzés, hogy a legszükségesebb Soft Skillek fejlesztését egy csomagban és kedvező áron kaphassátok meg!

(Vezetői tréninget Vezetőktől, 50 ezer forintos napidíjon!?! Hasonló képzések jellemzően 1-3 naposak, ahol naponta akár 100-300 ezer forintos díjakkal is számolhatsz) 
Mi azért tudjuk a magas minőséget ilyen jó áron adni, mert csomagba szerveztük Neked!

A vezetés jó részben az emberi kommunikációra és kapcsolatokra épül, ezért a soft skillek fejlesztését párhuzamosan végezve, egymásra építve lehet hatékonyan fejlődni ebben a szakmában. És a munkaerő tekintetében is úgy lehet kimagasló értéket képviselni vezetőként, ha célok elérésé és az emberek kezelése is tökéletesen működik.

Manager Soft Skills tanfolyam - BudapestKiknek ajánljuk?

Vezetőknek, akik az emberekkel való együttműködésben, önérvényesítésben kívánnak fejlődni.

Manager Soft Skills tanfolyam - BudapestManager Soft Skills tanfolyam előfeltétele

 • vezetői ambíciók
 • képesség a folyamatos tanulásra
 • a transzparencia elvének elfogadása és betartása

Manager Soft Skills tanfolyam - BudapestManager Soft Skills tanfolyam célja

A célkitűzésünk nem kevesebb, mint átadni és fejleszteni azt a tudást, amire ahhoz van szükséged, hogy a mai világban projektvezetőként megálld a helyed.

Manager Soft Skills tanfolyam - BudapestVizsga és képesítés

A hallgatók a tanfolyam utolsó alkalmával számot adnak megszerzett tudásukról, helyi vizsga keretében, melyről Látogatási oklevelet állítunk ki.

Manager Soft Skills tanfolyam - BudapestManager Soft Skills tanfolyam tematikája

Ez egy Vezető Képzés, hogy a legszükségesebb Soft Skillek fejlesztését egy csomagban és kedvező áron kaphassátok meg!

(Vezetői tréninget Vezetőktől, 50 ezer forintos napidíjon!?! Hasonló képzések jellemzően 1-3 naposak, ahol naponta akár 100-300 ezer forintos díjakkal is számolhatsz) 
Mi azért tudjuk a magas minőséget ilyen jó áron adni, mert csomagba szerveztük Neked!

A vezetés jó részben az emberi kommunikációra és kapcsolatokra épül, ezért a soft skillek fejlesztését párhuzamosan végezve, egymásra építve lehet hatékonyan fejlődni ebben a szakmában. És a munkaerő tekintetében is úgy lehet kimagasló értéket képviselni vezetőként, ha célok elérésé és az emberek kezelése is tökéletesen működik.


A jelentkezésed során azért van interjú, hogy a saját képességeidhez hasonló emberekkel legyél egy csoportban, fontosnak tartjuk, hogy jó közegben képezd magad és a hozzád hasonló célokkal rendelkező emberekkel alakíts ki kapcsolatot.

A mi 7 napos képzéssorozatunk azért jött létre, hogy a legkedvezőbb ár-értékű megoldást jelentse.
Mi hiszünk benne, hogy az elméleti vizsgákra otthon, egyedül is fel tudsz készülni,
tapasztalatot viszont csak szakmai modellek működése közben, emberek között, valós szituációk mentén sajátíthatsz el.

Így tudsz felkészülni a valós kihívásokra!
 
 
Mi így képezzük a kollégáinkat!
 
Kik vagyunk?
 • 4 fő tevékenységi terület – szoftverfejlesztés, tesztelés, alkalmazásüzemeltetés, infrastruktúra építés
 • 6 ország – Magyarország, Németország, Románia, Szerbia, Vietnam, Laosz
 • 100+ kolléga – ~85 százalékuk IT területen dolgozik
 • 1,8 mrd Ft árbevétel – 2017-ben
 Jelentkezési feltételek:
 
 • képesség a folyamatos tanulásra
 • a transzparencia elvének elfogadása és betartása
 • gyors és objektív döntéshozatal
 • az üzleti logikai rendszerek közötti gyors átlátás és igények szintetizálása
 • üzleti érték alapú priorizálás
 
Jelentkezés folyamata:
 • Szakmai önéletrajz
 • Telefonos beszélgetés
 • Előleg befizetése (10%)
 
Csoportlétszám:
 • 6-10 fő
Trénerek
 


dr. Lakatos Dávid 
 
Jogi végzettséggel rendelkezem, de az informatikai és szolgáltató iparban dolgozom. Jogtanácsosi, közbeszerzési tanácsadói, szerződéstechnikai tanulmányaim és tapasztalataim a problémás IT projektek kezelésében sikerrel kamatoztatom. A problémás ügyekre specializálódtam.

IT és vezetői (üzletfejlesztési és projektvezetési) tudásom a gyakorlatban szereztem, ezért legkönnyebben gyakorlati módszerekkel tudom átadni!
 
 
 


Somogyvári Gábor
 
A főiskolát követően SAP tanácsadóként kezdtem el a pályámat. Ezáltal több hazai és nemzetközi bevezetésben volt részem. Az első projektvezetői feladatomat 5 éve kaptam, és azt követően több tucat bevezetési és egyedi szoftverfejlesztési megoldási projektet zártam sikeresen. Jelenleg ágazat vezetőként egy komplett bevezetési csapatot irányítok.

"Sikeresnek akkor nevezhetünk egy projektet, ha az Ügyfél is sikerként ismeri el; még ha erre mi magunknak kell felhívnunk néha a figyelmét :)..."
 


Osgyán Balázs
 
Az ELTÉ-n alkalmazott matematikát tanultam, miközben dolgoztam és tanítottam. Az IT szakmát tesztelőként kezdtem, az elmúlt 10 évben energetikai, pénzintézeti és gyógyszeripari projekteken dolgoztam. A munkakörömet hívták már sokféleképpen (SM, BA, PO, PM, BDM, …).
A munkában és a fejlődésben hiszek, abban, hogy a folyamatos tanulás, határozza meg, hogy mekkora dolgokat vagyunk képesek véghez vinni.
 
Ha holnap nem vagy jobb, mint tegnap - megint elvesztettél egy napot!

 
 
 
Önismereti tréning Az önismeret ebben a szakmában igen nagy jelentőséggel bír. Ha jó önreflexióval bírunk (vagyis amikor képesek vagyunk semleges félként kívülről vizsgálni saját magunkat és reakcióinkat), tudatosabban reagálunk a kívülről érkező ingerekre. Ezáltal máshogy viselkedünk konfliktusokban, máshogy ítélünk meg embereket, reagálunk olyan helyzetekre, amelyekben érintettek vagyunk érzelmileg. Osgyán  Balázs  
 
1 nap / 2*0,5 nap
Tárgyalás technikák Egész életünk során folyamatosan érdek-érvényesítünk ki ügyesebben – ki kevésbé sikeresen. Az átlagember számára veleszületett adottságnak, tehetségnek tűnhet a képesség, hogy általában jól jövünk ki a helyzetekből, vagy hogy többségében sikerül jól zárni tárgyalásokat.
Számunkra modellek léteznek, hogy teljeskörű képet kaphassunk az egyes szituációkról és lehetőségekről. Módszerek, amik segítségével érvényesíthetünk pozitív, vagy épp elkerülhetünk negatív kimeneteleket, illetve gyakorlatok, melyekkel addig mélyíthetjük a tudásunkat, hogy reflex szinten is beépüljön a használat.
Osgyán Balázs 1 nap / 2*0,5 nap
Asszertív kommunikáció Informatikus körben Specialisták között is és az agresszív domináns partnerrel szemben is megállod a helyed? Érdekel, hogy lehet kevés fájdalom árán is igazad? Itt fogjuk részletezni, hogyan értsd meg a saját és mások kommunikációs stílusát, hogyan mondjunk nemet a szituációkban és hogyan használjuk fel az emberek agresszióját ellenük.
Igazi kommunikációs aikido edzésre nevezünk be!
Roszler Géza 1 nap / 2*0,5 nap
Asszertív kommunikáció Informatikus körben II. Specialisták között is és agresszív domináns partnerrel szemben is megállod a helyed? Érdekel, hogy lehet kevés fájdalom árán is igazad? Itt fogjuk részletezni, hogyan értsd meg a saját és mások kommunikációs stílusát, hogyan mondjunk nemet a szituációkban és hogyan használjuk fel az emberek agresszióját ellenük.
Igazi kommunikációs aikido edzésre nevezünk be!
Roszler Géza 1 nap / 2*0,5 nap
Motiváció - vezetői motiválás Az emberek motiválni az egyik legnehezebb vezetői feladat, ráadásul az életfelfogás generációról generációra egyre nagyobbat változik, nekünk is rugalmasan és változatosan kell hozzáállni az emberek vezetéséhez. Végig vesszük, milyen alapértékekre és eszközökre van szükség manapság egy vezetőnek. Pszichológiai modelleket és kutatásokat felhasználva érhetjük el, hogy az emberek motiváltak legyenek a munkában. Osgyán Balázs 1 nap / 2*0,5 nap
Kooperatív stratégiák és döntéshozás A gyakorlatban szeretnénk jól dönteni, de sajnos más döntés szükséges rövid távon, mint közép távon és sokszor rejtve marad számunkra a másik fél pontos célja, pedig az alapján sokkal könnyebben választhatnánk stratégiát. A képzés célja, hogyan hozunk meg döntéseket, információ hiányban, több szereplős játékokban, ezáltal szélesítve a perspektívát az éles helyzetekhez. Osgyán Balázs 1 nap / 2*0,5 nap
Stressz és szorongás kezelése Mindenki érintett abban, hogy kezelnie kell a szorongásait, az indulatait, a stresszt, de legtöbbször csak akkor foglalkozunk ezzel, amikor már átléptünk egy határt és erre csak az erős visszajelzések döbbentenek rá! Vezetőként folyamatosak a szorult helyzetek, a megoldások keresése, az emberi inzultusok, amik hatással vannak a kommunikációnkra, a megán életünkre, a pihenésünk minőségére. Ha fenntartható módon szeretnénk dolgozni vezetői pozícióban, kell hangsúlyt fektetnünk a munkahelyi stressz kezelésére ezen az egészségünk és a munkánk múlik. Roszler Géza 1 nap / 2*0,5 nap
 

 
Mi így képezzük a kollégáinkat!
 
 
A PONT Systems ezen a tréningen képezi a projektvezetőit.

Amennyiben érdekel, hogy vezetővé képezd át magad,
 • 10% kedvezményt adunk, ha két tréningre jelentkezel, illetve 
 • 15% kedvezményt adunk, ha mindhárom tréningre jelentkezel
 
Projektvezető képzés
Projektvezető Soft Skills
Haladó Projektvezető képzés
Manager Soft Skills tanfolyam - InfoBlog

Manager Soft Skills tanfolyam mellett a következő tanfolyamok is érdekelhetnek:

Projekt Manager képzés

Manager Soft Skills tanfolyam

Haladó Projekt Manager képzés

Google Ads (Adwords) tanfolyam

Oktatásszervező képzés

Tréner képzés

Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés

Outdoor csapatépítő tréner képzés

Outdoor csapatépítő tréner képzés