Oktatásszervező képzés

Oktatásszervező
képzés

  • 20 óra
  • |
  • 3 hét
  • |
  • 84 000 Ft
Oktatásszervező képzésünk segítségével minden résztvevő megismerkedhet a felnőttképzés lehetőségeivel, azok engedélyezési eljárásával, a kapcsolódó dokumentációkat magabiztosan tudja majd kezelni, iktatni. Az adatvédelmi előírásoknak megfelelően tudja az oktatási nyilvántartásokat használni. Képes eligazodni az e-learning rendszerek között és nem áll tőle majd messze a közösségi média használata sem a hallgatók toborzásával kapcsolatosan. Az oktatászervező képzés elengedhetetlen azok számára, akik szeretnének hatékonyan oktatásszervezési illetve oktatással kapcsolatos adminisztratív feladatokat ellátni. Az oktatászervező képzés segítséget adhat újonnan induló oktatási intézmények vezetőinek, tulajdonosainak is.
Oktatásszervező képzés módszertan
Tanfolyamok
Nálunk találsz Tantermi és Online képzéseket is! A helyszínnél tudod kijelölni, hogy melyik számodra a kedvezőbb.
Kérjük számolj azzal, hogy a vírushelyzet függvényében a tantermi képzéseink is online folyhatnak.

Oktatásszervező képzés időpontok

A koronavírus helyzetre tekintettel, ideiglenesen online tarjuk képzéseinket!
A Oktatásszervező képzés árai bruttó árak! Engedélyezett tanfolyamok esetén az ár ÁFA mentes! 1 óra 45 perces tanórának felel meg!
Kamatmentes részletfizetést biztosítunk minden 60 000 Ft feletti képzésünknél. További információk az információk menüpont alatt találhatók a részletfizetési lehetőségekről.


Becsatlakozási lehetőség! Tanfolyamtól függően lehetőséget biztosítunk a közelmúltban indult tanfolyamainkba való becsatlakozásra. Kérjük érdeklődjön telefonos, vagy e-mailes elérhetőségeinken!

További információk Oktatásszervező képzés

Oktatásszervező képzés kinek ajánljuk Kinek ajánljuk? - Oktatásszervező képzés

Oktatásszervező képzésünket azoknak ajánljuk, akik érdeklődnek egy izgalmas és sokoldalú hivatás iránt, az oktatásszervezői szakma iránt és szeretnének aktuális információk birtokában lenni a jelenlegi oktatási adminisztrációs kötelezettségekkel.

Oktatásszervező képzés előlfeltétel Előfeltételek - Oktatásszervező képzés

Az oktatásszervező képzés feltétele a kiváló kommunikációs készség.

Oktatásszervező képzés célja Célja - Oktatásszervező képzés

Oktatásszervező képzés célja, hogy a résztvevő ismerje meg a hatályos jogszabályokat a felnőttképzés területén. Képes legyen komplex oktatási rendszerekben gondolkozni és ismerje meg az e-learningben rejlő lehetőségeket.

Oktatásszervező képzés vizsga Vizsga és képesítés - Oktatásszervező képzés

A hallgatók az oktatásszervező képzés utolsó alkalmával számot adnak megszerzett tudásukról, helyi vizsga keretében, melyről tanúsítványt állítunk ki.
Hasonló tanfolyamok
Webler Oktatóstúdió