Revit - MagiCAD tanfolyam

Revit
- MagiCAD tanfolyam

  • 32 óra
  • |
  • 4 hét
  • |
  • 185 000 Ft

A Körös Consult Kft. által összeállított és tartandó Revit és MagiCAD oktatás épületgépész technikusok, és épületgépész/épület-energetikus mérnökök számára alakítottuk ki. A sikeres teljesítést követően a Körös Consult Kft. saját vagy partnerei nevében opcionálisan munkalehetőséget ajánlhat az érdeklődő jelentkezőknek. 
Az oktatás helyszíne a Körös Consult oktatóterme: 1113 Budapest, Karolina út 17/B., I. emelet 26.

Revit, MagiCAD
Tanfolyamok

Revit - MagiCAD tanfolyam időpontok

A koronavírus helyzetre tekintettel, ideiglenesen online tarjuk képzéseinket!
A Revit - MagiCAD tanfolyam árai bruttó árak! Engedélyezett tanfolyamok esetén az ár ÁFA mentes! 1 óra 45 perces tanórának felel meg!
Kamatmentes részletfizetést biztosítunk minden 60 000 Ft feletti képzésünknél. További információk az információk menüpont alatt találhatók a részletfizetési lehetőségekről.


Becsatlakozási lehetőség! Tanfolyamtól függően lehetőséget biztosítunk a közelmúltban indult tanfolyamainkba való becsatlakozásra. Kérjük érdeklődjön telefonos, vagy e-mailes elérhetőségeinken!

További információk Revit - MagiCAD tanfolyam

Revit - MagiCAD tanfolyam kinek ajánljuk Kinek ajánljuk? - Revit - MagiCAD tanfolyam

Oktatásunkat elsősorban épületgépész technikusok vagy épületgépész/épület-energetikus mérnökök számára kínáljuk.

Revit - MagiCAD tanfolyam előlfeltétel Előfeltételek - Revit - MagiCAD tanfolyam

Az ajánlott célcsoport által szerzett végzettség, illetve szakmai tapasztalat célszerű a tanfolyam megkezdéséhez, beiratkozás előtt lehetőséget biztosítunk az oktatóval történő rövid konzultációra, segítendő a döntést.

Revit - MagiCAD tanfolyam célja Célja - Revit - MagiCAD tanfolyam

Tanfolyam célja a tárgyi tervezőrendszerek használatának elsajátítása modellezési, dokumentálási, méretezési és beszabályozási feladatokra.

Revit - MagiCAD tanfolyam vizsga Vizsga és képesítés - Revit - MagiCAD tanfolyam

A hallgatók a tanfolyam utolsó alkalmával számot adnak megszerzett tudásukról, helyi vizsga keretében, melyről Látogatási oklevelet állítunk ki.
Hasonló tanfolyamok
Webler Oktatóstúdió