UI Design Workshop

UI
Design Workshop

  • 8 óra
  • |
  • 1 hét
  • |
  • 14 000 Ft
A UI design (user interface design) tanfolyam megismerteti a hallgatókat a legújabb design tervezési trendekkel és technikákkal. Az UI design tanfolyam résztvevői ergonómikus felhasználó felületeket tervevznek és kiviteleznek asztali, webes és mobil környezetre egyaránt. Megismerik a Flat design lehetőségeit és sajátosságait, így hoznak létre egyedi és minden igényt kielégítő felhasználói felületeket. 
Adobe Fireworks
Tanfolyamok

UI Design Workshop időpontok

A UI Design Workshop árai bruttó árak! Engedélyezett tanfolyamok esetén az ár ÁFA mentes! 1 óra 45 perces tanórának felel meg!
Kamatmentes részletfizetést biztosítunk minden 60 000 Ft feletti képzésünknél. További információk az információk menüpont alatt találhatók a részletfizetési lehetőségekről.


Becsatlakozási lehetőség! Tanfolyamtól függően lehetőséget biztosítunk a közelmúltban indult tanfolyamainkba való becsatlakozásra. Kérjük érdeklődjön telefonos, vagy e-mailes elérhetőségeinken!

További információk UI Design Workshop

UI Design Workshop kinek ajánljuk Kinek ajánljuk? - UI Design Workshop

Az UI design tanfolyamot olyan felhasználóknak ajánljuk, akik már ismerik a HTML és CSS nyelveket, és szeretnének birtokában lenni a webes és mobil felület tervezés lehetőségével, és a legkorszerűbb weboldal építési technikákkal.

UI Design Workshop előlfeltétel Előfeltételek - UI Design Workshop

Stabil számítógép felhasználói és Internet használói ismeretek. HTML és CSS ismeretek.

UI Design Workshop célja Célja - UI Design Workshop

Az UI design tanfolyamon résztvevők a tanfolyam végére képesek lesznek egy komplett webes adminisztrációs rendszer flat design felületének kivitelezésére.

UI Design Workshop vizsga Vizsga és képesítés - UI Design Workshop

Nincs vizsga.
Hasonló tanfolyamok
Webler Oktatóstúdió