Minecraft Klub

Minecraft
Klub

  • 10 óra
  • |
  • 10 hét
  • |
  • 29 500 Ft
A Craftábor program azért jött létre, hogy a gyerekek ötvözhessék a virtuális világban átélt izgalmakat és sikereket a valódi játék, a fizikai aktivitás, az alkotás- és a közös játék örömével.
Ehhez az egyik legnépszerűbb számítógépes játékot hívtuk segítségül, melyet a program célkitűzéseihez igazítottunk.

Mit is csinálunk a Craftábor Klubban? A klubok programját a gyerekekkel közösen alakítjuk, a csoportos játékok mellett közösen készítünk projekttervet képzett táborvezetők irányítása mellett. A gyerekek a klubok alkalmával közösen terveznek és építenek meg a Minecraftban egy számukra érdekes, izgalmas és kihívást jelentő építményt. A klubban zárt számítógépes hálózaton, saját szerveren játszanak a résztvevők.
www.craftabor.com

A Craftábor nagysikerű nyári Minecraft táborai után sokan jelezték, hogy örülnének, ha iskolaidőben is lehetőség lenne a közös kalandra, együttlétre.
A Craftáborral épp ezért hoztuk létre a Minecraft Klubot, így 5 egymásra épülő alkalommal 2 órás délutáni foglalkozásokon varázsoljuk elő a híres Craftábor hangulatot, ahol a gyerekek ötvözhetik a virtuális világban átélt izgalmakat és sikereket a valódi játék, a fizikai aktivitás, az alkotás- és a közös játék örömével.

A klubok programját a gyerekekkel közösen alakítjuk, a csoportos játékok mellett közösen készítünk projekttervet. A gyerekek a klubok alkalmával közösen tervezik meg és építenek meg a Minecraftban egy számukra érdekes, izgalmas és kihívást jelentő építményt. 
A játék, játszva tanulás, a csoportmunkat, szocializáció és új barátok szerzése a cél.

Szülőként, kísérőként a szomszédos teremben is megvárhatod a gyermeket.
minecraft
Tanfolyamok
Nálunk találsz Tantermi és Online képzéseket is! A helyszínnél tudod kijelölni, hogy melyik számodra a kedvezőbb.
Kérjük számolj azzal, hogy a vírushelyzet függvényében a tantermi képzéseink is online folyhatnak.

Minecraft Klub időpontok

A koronavírus helyzetre tekintettel, ideiglenesen online tarjuk képzéseinket!
A Minecraft Klub árai bruttó árak! Engedélyezett tanfolyamok esetén az ár ÁFA mentes! 1 óra 45 perces tanórának felel meg!
Kamatmentes részletfizetést biztosítunk minden 60 000 Ft feletti képzésünknél. További információk az információk menüpont alatt találhatók a részletfizetési lehetőségekről.


Becsatlakozási lehetőség! Tanfolyamtól függően lehetőséget biztosítunk a közelmúltban indult tanfolyamainkba való becsatlakozásra. Kérjük érdeklődjön telefonos, vagy e-mailes elérhetőségeinken!

Minecraft Klub - Tematika

A Craftábor Klub platformot biztosít számukra, hogy megtapasztalják a közösséghez tartozás előnyeit.

● csapatmunka, társas készségek fejlesztése
● elfogadás, empátia
● kreativitás
● önfeledt játék
● olyan gyerekek és felnőttek társasága, akik hasonlóan rajonganak a játékért, illetve elfogadják a játék iránti rajongásukat
● biztonságos környezet, befogadó közegben.

Erről szól a Craftábor Klub! 

Szülőként ezt fontos tudnod:
A játék öröme nem feltétlenül jár együtt az elszigetelődéssel, teljes „kockulással”, a szociális
kompetenciák leépülésével. A gyerekek a korai internet- és számítógéphasználat miatt nagy tudással
rendelkeznek a technikai eszközök kezelésében, és nagyon gyorsan tanulnak. Örömöt nyújt nekik, ha
tudásukat megoszthatják kortársaikkal és a felnőttekkel. Ehhez teremtünk lehetőséget nekik.

További információk Minecraft Klub

Minecraft Klub kinek ajánljuk Kinek ajánljuk? - Minecraft Klub

Akik szeretnek játszani, alkotni és mindezt közösségben megélni. Elsősorban 8-14 éves közötti gyerekek számára találtuk ki a programot. A jelentkezéshez nem szükséges Minecraft tudás sem. Klubvezetőink fel vannak készülve olyan gyerekek bekapcsolására is, akik nem tudnak még minecraftozni, vagy nem érzik magabiztosnak benne magukat.

Minecraft Klub előlfeltétel Előfeltételek - Minecraft Klub

Számítógép felhasználói ismeretek és Minecraft - Minden résztvevőnek meg kell vásárolni a Minecraft Java Editiont: https://www.minecraft.net/en-us/store/minecraft-java-edition

Minecraft Klub célja Célja - Minecraft Klub

Szórakozás, tanulás és csapatmunka, közösségi aktivitás. Cél, hogy a klubban a tapasztalatok útján szerzett ismeretekre épülve és azokat felhasználva a résztvevő gyerekek társas helyzetben, a közösséggel együttműködve hatékonyan tudjanak működni. A platformot biztosítunk, hogy a gyerekek megtapasztalják a közösséghez tartozás előnyeit.

Minecraft Klub vizsga Vizsga és képesítés - Minecraft Klub

Itt nincs vizsga csak közös kreatív aktivitás
Hasonló tanfolyamok
Webler Oktatóstúdió