Rólunk

Rólunk

Digitális tudás profiktól, kezdőknek is

A Webler célja, hogy a hasznos, népszerű digitális területeket, profi oktatók tolmácsolásában mindenki számára elérhető tudássá tegye; számos informatikai, grafikai, online marketing és office képzés formájában. Jellemzően csoportos, általában kezdőknek szóló oktatásokat tartunk, főleg élő oktatás során. Az igények alapján legtöbb oktatásunk online formában valósul meg, de oktatótermünkben meghirdetett tanfolyamaink során szó szerint élőben is tartunk tanfolyamokat.
Az oktatóink saját területükön gyakorlott, sőt gyakorló szakemberek, így magabiztosan, szakmai és oktatási tapasztalattal hirdetjük meg tanfolyamainkat. Épp az elmélyült tapasztalat és nagy kapacitás miatt céges képzéseket is vállalunk, olyan területeken is, amelyeket nem hirdettünk meg.

A cégről

A Webler 2014-es alapítása óta több, mint 10 ezer hallgató különböző oktatási igényeit szolgálta ki és több száz szakértő számára nyútott céges képzést, 15 és 25 közötti aktív oktatóval. Irodánk és oktatótermünk, illetve videóstúdiónk Budapesten, a IX. kerületben található. Oktatásszervező munkatársainkat ügyfélszolgálati időben telefonon, valamint emailen tudod elérni, amennyiben a honlapon nem találsz elég információt vagy olyan oktatásról érdeklődnél, amelyet nem hirdettünk meg.

A képzések

Engedélyeztetés szempontjából szakképesítéseket és saját képzéseket tartunk. A szakképesítés államilag elismert képzéstípus, amelynek vizsgája akkreditált vizsgaközpontokban történik. Habár a tematika mérföldkövei szabályozottak, minden oktató saját elemekkel bővítheti a tanfolyamot, illetve találkozhatsz eltérő óraszámokkal és fókuszpontokkal. A mi tematikánk tapasztalt szakemberek által lett összeállítva és tanfolyamainkat profik oktatják; ezekre a részletekre érdemes odafigyelned, amikor kiválasztod az oktatócéget.
A saját tematikánk által nyújtott tanfolyamok tematikáját teljes egészében a piaci tapasztalatok hívták életre. Itt jellemzően rövidebb kurzusokat alakítottunk ki, hogy gyorsan, gyakorlatorientált, piacképes tudáshoz juthass.
Ha bizonytalan vagy a képzés kiválasztásával kapcsolatban, örömmel várjuk kérdéseid!
 

Cégadatok

Pixel Oktatási Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-194245
Adószám: 25005521-2-43
Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001582/2017 / B/2020/000181 / E/2021/000020
Webler Oktatóstúdió