Rólunk

Rólunk

Az oktatókról...

Minden oktatónk gyakorlott szakember is a maga szakterületén, így biztosítjuk a piacképes tudást. Minden oktatónk szem előtt tartja intézményünk mottóját: "Piacképes tudás, a lehető legrövidebb időn belül!". Ennek fényében minden tanfolyamunk úgy van összeállítva, hogy túlnyomórészt gyakorlati oktatás legyen. Folyamatos számítógép használat mellett sajátítják el tanulóink a megfelelő tudást, és mindemellett az adott témához tartozó elméleti ismereteket is.

Alapítói köszöntő

Önmagunk képzése felnőttként egy komoly döntés. Munka mellett időt szakítani a tanulásra nem könnyű, de valószínüleg minden ember életében elérkezik egy olyan mérföldkő, amikor valami új dolgot szeretne megvalósítani vagy megtartani egy régit, pl. egy meglévő munkahelyet. Folyamatosan változik a munkaerőpiac és egyre több és több képességre lesz szükségünk, hogy helyt tudjunk állni munkahelyünkön vagy egy kedvezőbb állást találjunk. Mi a Webler Oktatóstúdióban tudatosan támogatjuk minden hallgatónkat ezekben az életszakaszokban, hogy a lehető legrövidebb időn belül sajátítsák el azt a képességet, amely hozzá segíti őket céljaik elérésében. Mi hiszünk benned és hiszünk abban, hogy hasznos munkát végzünk! Ezt máshogy nem lehet csinálni, csak szeretettel. Mi nem csak megtartjuk a tanfolyamokat, hanem átsegítünk egy olyan életszakaszon, amely kihatással lehet egész további életedre és személyes fejlődésedre. Intézményünk alapításának kezdetétől folyamatosan azon dolgozunk, hogy értéket képviseljünk. Ezt nem csak érted tesszük hanem magunkért is, mert szeretnénk értékes szereplője lenni társadalmunknak. Keress meg minket és győződj meg személyesen a fent leírtakról próbaóra keretein belül. Ismerkedj meg velünk személyesen. Kérj tanácsot! Segíteni fogunk!

Társadalmi szerepvállalásunk

Technikai tudásunkkal több társadalmi szervezetet is támogatunk. Szívügyünk az állatok védelme, így rendszeresen támogatjuk a Rex Kutyaotthon Alapítványt és Az állat és ember alapítványt is.  
 

Cégadatok

Pixel Oktatási Kft.
Cégjegyzékszám: 
 01-09-194245
Adószám: 25005521-2-43
Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001582/2017, B/2020/000181, E/2021/000020
Webler Oktatóstúdió