Online marketing tanfolyam - Oktatóvideó

Online
marketing tanfolyam - Oktatóvideó

  • 20 óra
  • |
  • 3 hét
  • |
  • 98 000 Ft
Az államilag elismert kislétszámú online marketing tanfolyam megmutatja, hogy az Internetes hirdetési lehetőségek jelenleg a hirdetések leghatékonyabb formája, melyben mindenkinek részt kell vennie, aki szeretné, ha vállalkozása életben maradna. Ezek nagy szavaknak tűnnek, de sajnos az igazságot tükrözik. Az online marketing tanfolyam segít eligazodni a lehetőségek között, egyszerűen és érthetően vezeti végig a résztvevőket az Interneten való megjelenés lehetőségein és formáin, iránymutatást ad a megfelelő online marketing döntések meghozatalához. Az online marketing tanfolyam részletesen kitér a keresőoptimalizálás konkrét lépéseire, melynek segítségével képesek leszünk weboldalunk Google helyezését nagy mértékben javítani. Az online marketing tanfolyam megmutatja, hogy hogyan lehet költséghatékonyan megjelenni, és milyen követelményeknek kell megfelelni az Interneten. Ha még nem hirdettünk az Interneten, de elfogadjuk a tényt, hogy enélkül nem lehet hatékony a vállalkozásunk, akkor mindenképp ajánlott az Online marketing tanfolyam elvégzése.
Google Adwords, Google Analytics, Facebook, Blogger, E-mail kampányok, Webergonómia, SEO
Tanfolyamok

Online marketing tanfolyam - Oktatóvideó időpontok

Jelentkezem január 01. - december 01. Hétfő, Szerda 9:00-12:150 hét 98 000 Ft Online Jelentkezem
Jelentkezem január 01. - december 01. Hétfő, Szerda 9:00-12:150 hét 98 000 Ft Online Jelentkezem
Jelentkezem január 01. - december 01. Hétfő, Szerda 9:00-12:15 0 hét
óra
98 000 Ft Online Jelentkezem
A Online marketing tanfolyam - Oktatóvideó árai bruttó árak! Engedélyezett tanfolyamok esetén az ár ÁFA mentes! 1 óra 45 perces tanórának felel meg!
Kamatmentes részletfizetést biztosítunk minden 60 000 Ft feletti képzésünknél. További információk az információk menüpont alatt találhatók a részletfizetési lehetőségekről.


Becsatlakozási lehetőség! Tanfolyamtól függően lehetőséget biztosítunk a közelmúltban indult tanfolyamainkba való becsatlakozásra. Kérjük érdeklődjön telefonos, vagy e-mailes elérhetőségeinken!

További információk Online marketing tanfolyam - Oktatóvideó

Online marketing tanfolyam - Oktatóvideó kinek ajánljuk Kinek ajánljuk? - Online marketing tanfolyam - Oktatóvideó

Online marketing tanfolyam ajánlott cégvezetőknek, egyéni vállalkozóknak, marketing területen dolgozóknak, weblapkészítőknek, akik szeretnének megismerkedni a profi Internetes hirdetési és online marketing lehetőségekkel.

Online marketing tanfolyam - Oktatóvideó előlfeltétel Előfeltételek - Online marketing tanfolyam - Oktatóvideó

Stabil számítógép felhasználói és Internet használói ismeretek.

Online marketing tanfolyam - Oktatóvideó célja Célja - Online marketing tanfolyam - Oktatóvideó

Az online marketing tanfolyamon résztvevők a tanfolyam elvégzése után képesek lesznek létrehozni célzott és hatékony Internetes hirdetéseket. Magabiztosan kezelik a Google Adwords szolgáltatást, a Facebook hirdetési lehetőségeit, hírlevél kampányokat hoznak létre és megismernek számtalan online marketing rendszert.

Online marketing tanfolyam - Oktatóvideó vizsga Vizsga és képesítés - Online marketing tanfolyam - Oktatóvideó

A hallgatók az online marketing tanfolyam utolsó alkalmával számot adnak megszerzett tudásukról, helyi vizsga keretében, melyről államilag elismert Tanúsítványt állítunk ki!
Hasonló tanfolyamok
Webler Oktatóstúdió